Dhoma 604

Rezervimi
Check In
Nate
Check Out
Dhomat
Dhoma 1
Te Rritur
Femije

Dhoma 604

Duke filluar nga€20.00 / Nate

 Mengjesi Bufe deri ne oren 07:00=10:30
 Parkimin//USB me filmat nga me te fundit.
 Ka nje krevate teke//Ngjyra e dhomes eshte e kuqe.
 Siperfaqja eshte 8,8m².
 Minibarin(ME PAGESE e cila kryhet ne recepsion)
 Kodi i wiarless eshte 11112222.
 Sherbimin ne dhome(KUNDREJT NJE PAGESE PREJ 1 €).
 Krevat per femijet falas.
 Sherbimin e lavanterise(ME PAGESE).
 Nderrimi I carcafeve si dhe pastrimi I dhomes behet nga ora 10.00’-12.00’.
 Telefon ne tualet.
 Kasafort ne dhome.
 Sherbimi TAXI(ME PAGESE).
 Salle Konferencash(ME PAGESE).
 Trajtimi me masazh(ME PAGESE).
 Ajer I kondicionuar.
 TV 32p HD (30 kanale Dixhitale).
 Klinika RUMEEK (Nga ora 08.00’-20.00’ ME PAGESE).
 Tel. recepsion 100 (Recepsioni eshte I hapur 24 ore).
 Tel. i jashtem 042233002.
 Tel. i barit 283
 Tel. i restorantit 285
 Ofrohet sherbimi I pishines 1 ore. FALAS