Dhoma 105

Rezervimi
Check In
Nate
Check Out
Dhomat
Dhoma 1
Te Rritur
Femije

Dhoma 105

Duke filluar nga€70.00 / Nate

 Mengjesin / (Bufe).  07:00=10:30
 Parkimin//USB me filmat nga me te fundit.
 Ka dy krevat dopjo//Ngjyra e dhomes eshte pink.
 Siperfaqja eshte 51,7 m².
 Minibarin(ME PAGESE e cila kryhet ne recepsion)
 Kodi i wiarless eshte 11112222.
 Sherbimin ne dhome(KUNDREJT NJE PAGESE PREJ 1 € ).
 Krevat per femijet falas.
 Krevat portative(ME PAGESE PREJ 10€  ).
 Sherbimin e lavanterise(ME PAGESE).
 Nderrimi I carcafeve si dhe pastrimi I dhomes behet nga ora 10.00’-12.00’.
 Telefon ne tualet/Numri I telefonit tedhomes eshte 105 .
 Kasafort ne dhome.
 Sherbimi TAXI(ME PAGESE).
 Salle Konferencash(ME PAGESE).
 Trajtimi me masazh(ME PAGESE).
 Ajer I kondicionuar.
 TV 32p HD (30 kanale Dixhitale).
 Klinika RUMEEK (Nga ora 08.00’-20.00’ ME PAGESE).
 Tel. recepsion 100 (Recepsioni I hapur 24 ore)
 Tel. i jashtem 042233002
 Tel. i barit 283
 Tel. i restorantit 285
 Ofrohet sherbimi I pishines 1  ore. FALAS