Dhoma 101 – Familjare

Rezervimi
Check In
Nate
Check Out
Dhomat
Dhoma 1
Te Rritur
Femije

Dhoma 101 – Familjare

Duke filluar nga€90.00 / Nate

 Mengjesin //Bufe    07:00=10:30
 Parkimin//USB me filmat nga me te fundit.
 Ka nje krevat dopjo dhe dy krevate teke//Ngjyra e dhomave eshte pana.
 Siperfaqja e te dyja dhomave eshte 72,5 m².
 Minibarin(ME PAGESE e cila kryhet ne recepsion)
 Kodi i wiarless eshte 11112222.
 Sherbimin ne dhome(KUNDREJT NJE PAGESE PREJ 1€).
 Krevat per femijet falas.
 Krevat portative(ME PAGESE PREJ 10 €).
 Sherbimin e lavanterise(ME PAGESE ).
 Nderrimi I carcafeve si dhe pastrimi I dhomes behet nga ora 10.00’-12.00’.
 Telefon ne tualet/Numri I telefonit te dhomes eshte 101.
 Kasafort ne dhome.
 Sherbimi TAXI(ME PAGESE).
 Salle Konferencash(ME PAGESE).
 Trajtimi me masazh(ME PAGESE).
 Ajer I kondicionuar//Dhomat jane me ballkon.
 TV 32p HD (30 kanale Dixhitale).
 Klinika RUMEEK (Nga ora 08.00’-20.00’ ME PAGESE).
 Tel. recepsion. 100 (Recepsioni I hapur 24 ore).
 Tel. i jashtem. 042233002.
 Tel. i barit. 283
 Tel. i restorantit. 285
 Ofrohet sherbimi I pishines 1 ore.