Klinika Rumekk

Klinika “Rumekk” vjen tek ju me cmimet me konkuruese ne treg, sigurohet 100% transparence, mjeket kane pergjegjesi te plote juridike per cdo problem.

Klinika ofron nje staf te kualifikuar mjekesh, amgjente moderne, kushte komode, aparatura te teknologjise me te fundit dixhitale. Ne klinike do te gjeni dhe nje labortor modern, i cili eshte i pajisur me aparaturat e teknologjise se fundit.
Ketu mund te kryeni te gjitha llojet e analizave Biokimike, Klinike, Hormonale dhe baktereologjike.

Reparti me i ri ne kliniken Rumekk eshte ai i estetikes ne te cilen frohen sherbime te larmishme ne trajtimin e futures si dhe te trupit, gjithashtu ofrohet dhe kirurgjia plastike nga mjeket e specializuar per kete fushe, mjeket Ruse.