Hotel Rosa Blu

Hoteli

0682069315 / 0686052056

Kjo qender biznesi eshte e njohur per sherbimet e larmishme qe ofron si: Hotel “Rosa Blu” nga kati 6 deri ne katin 10 eshte pjese e GKAM qe nga viti 2009.

Kapaciteti i hotelit eshte 50 dhoma. Aty mund te gjejme dhoma teke, dhoma dopjo, suita, dhoma dyshe. Dhomat jane teper luksoze dhe madhesia e tyre ndryshon. Tek dhomat dopjo ka dhe nje shumellojshmeri suitash ku mund te gjeni dhe dhoma me Jacuzzi.

Karakteristika jone eshte variacioni. Dhomat ndryshojne nga njera tjetra por standarti eshte i njejte.

Per cifte ofrohen dhe surpriza nga me te ndryshme.

Check In
Nate
Check Out
Te Rritur
Femije